Wednesday, 28 December 2011

ingat aku benci? -.-

hahaa.kau tipu aku :) tapi kau cakap kau takut sebenarnya.
aku pun makin confius ngan kau .
dulu kau kutuk berbakul bakul ,
aku gak bodoh percaya at kau.
aku tak marah lahh just aku pantang kena tipu.
akuu benci kena tipu.
takpelah takpayah kau nak pujuk aku balik.
aku tak perlukan orang mcm kau dalam hidup aku.
aku tahu aku kuat . aku dah buat cara sehabis matang dh.
kau jangan gunakan alasan takut untuk tipu org.
nanti kau tahu lah sakit dia cmane.
aku taknak kumpul musuh .
kalau kumpul musuh takde bwk kebaikan pun at aku.
so kau aku saudara dalam Islam aku doakan yg terbaik untuk kau:)
takecare.
assalamualaikum .

Tuesday, 20 December 2011

20/12/12-result day -.-

okay semalam dan hari ini hari yg nmenervouskan -.-
why ? kenapa ?
RESULT FINAL KELUAR AHH WEH --
dlm kepala nie mcm mcm pikir dah :)
if fail cmane .
time final tuh semua orang nak abiskan cepat cause stress !
and nak balik cuti #tuh plan awal .
bila exam nak  dkt abes rasa rindu lak ngn kwn kwn nnti :')
tekun menjawab exam HAHAH.

result dah dapat ^^
ALHAMDULLILAH bersyukur sangat sangat ^^
dapat sambung sem 2 and leh jumpe member ag :')
rindu korang sangat sangat :(
pointer mmg atas pagar HAHAH .
insyaallah sem 2 try nak jadi dekan lak #boleh kea ? -.-
dekan , itu yg ayah aku nak aku jadi hm
dia nak nama aku ada dalam dean's lists.
 
yeahhh see that face ? BERSYUKUR SANGAT SANGAT :')
jumpe tahun depan yeaa ? <3 
leh kite berdating lagi hahhaa ^^
ASSALAMUALAIKUM SEMUA . 





Wednesday, 14 December 2011

LOVEYOU :')

baby#jattt , sayang #fanaa . hehe saje buat blogs sal korang :D
huuu result 19 dis ^^  jatt sure result gempak same goes to you fanaa :)
im certain on that insyaallah result korang gempak and korang stay in sem2.
korang tau kan prob aku ? aku taknak pikir pasal hal tuh tapi incase aku kena pindah hm
aku hope korang tak lupakan aku ehh? KANTOIKIDD , MANDI TK CKUP 5MIN ,
aku nak korang jaga diri , jaga tini weh :')
baby:best kwan ngan bby :) sleepp together haha sekatil sebantal haha ingat bby jaga diri aw ? get enough sleep and kiss hugss for iman auji ^^ LOVEYOU IZZATTY SUHAIMI.
sayang:kite couple kea belum eh ? HAHAH . kite ajak couple awak reject haha . awk pun same okay ? jaga diri ? if ade angin monsun at rumah sewah tuh sabar jea lah ok?
and ILOVEYOU FARHANAH MANSOR. nnti nak kenakan awak smpai awak nanes haha. hidung merah ! haha

Jaga hati semua org okay ? jgn sesekali janji apeape if tkboleh nak tepati and if rasa korg dh penat jaga hati org just dgr kata hati korg ok? syg diri sendiri dlu and jaga hati kite dlu baru kite pikir pasal orglain okay ? :') trust yourself then others can trust you ^^ and dont hate people that hate you ^^ ignore them . diorg takde keja dats y diorg hate kite ^^.
<3 both of you :)

Sunday, 11 December 2011

PARIT BUNTAQ ^^

Semalam aku pergi Parit Buntar just nak g kenduri kahwin belah bapak aku . #takkenal :P
okay biasalah if pergi konvoi nie mmg ade yg cepat and sure ade yg kena tinggal :D
well semalam 3 kereta konvoi makndak pakteh and papaku tersayang ^^
MAKDAK aku lead semalam tapi kan gaye dme mcm pro jea jalan at PB tuh HAHA .
yg abah aku just follow jeaa even dh rasa mcm nak SESAT =='
kelaparan yg teramat sangat dah time tuh weh :( #tak pikir ape dh pikir makan jea :3
makanann kenduri sure air sirap and ayam masak merahh #biasa dah :D
and ade ROJAKKK :)) , #not bad lah .
kerja di dalam kereta snap picta dengan danial rayyan mikail ^^ #BOSAN SANGAT2 .
well , akan pergi holiday dengan family tersayang ^^ #KL KELANTAN BANDUNG <3 <3
just nak have funn dengan family sebelum parent jejak kaki ke Mekah nnti :')
#insyaallah tahun depan diorg jejak kaki at Tanah Suci tuh :) amin ya rabbal alamin .
 well iklan 100 pluss ^^
 jyeahh en azizun and pn nasriah <3<3
 aum ! faa azizun mmg cmnieee ^^
en azizun , danial rayyan mikail and fatin nabila ^^

Thursday, 8 December 2011

OMBAK RINDU :'

semalam pukul 8 aku date dgn cousin aku ^^
nama dia AINA HANANI :)
kteorg tgk OMBAK RINDU .
#setelah lama beralah kan koz ticket full .
semalam pas jea aku beli ticket terus FULL =='
yeah ini lah AINA HANANI :)

cerita OMBAK RINDU sememangnya BEST ^^
cerita itu sudah berjaya buat aku menangis :(
waktu first first aku boleh gelak lahh lagi kan ?
yeahh its pretty funny lahh tgk org ngs HAHAHA .
then aku lakk ttbe Touching -.-
airmata keramat jatuh weh HAHAH .
cerita itu actually from novel OMBAK RINDU ^^
aku sudah khatam novel tuh banyak kali dah :)
so jalan cerita aku tahu .
cerita nie pasal Hariz Izzah and Mila :)
Izzah budak kampung yg malang gak ahh dia kena jual ngan pakcik dia , so kirenye Hariz lelaki pertama dpt 'rasa' dia .
dia suruh Hariz nikahi dia #ayat BM aku ^^
so time dh kahwin tuh lah dme fall in love each other ^^
#SO SWEEET !
'benarkan abg jd pelindung Izzah untuk selama lamanye'
Tapi happinesss dme tak lame ,
Hariz terpaksa kahwin ngn Mila koz Mila pada mata aku dia perempuan yang -
nak lelaki dgr patuh cakap dia and ape dia cakap jea BETUL =='
Hariz accident , Izzah kena halau koz disangka perempuan simpanan Hariz.
Hariz rindu Izzah , Izzah rindu Hariz .#SEDIH :(
bagi aku Izzah seorang perempuan yg sgt sgt kuat ^^
even dia kena hina , kutuk , maki ,
she still can smile :)#its dificult .
Izzah pregnant ! haha :)
part yg aku suka bila Hariz pujuk Izzah ^^
and Izzah still can accept Hariz #bukan semua perempuan leh buat cmtuh :')
and they live happily TOGETHER ^^
'kalau anak perempuan NUR IZZAH kalau anak lelaki HARIZ JR ==' '
if boleh nak dme berlakon ag untuk cerita BICARA HATI ^^
#Tengku Syahran <3 Zahlia ^^

my cousin :) aina hanani #dia ngs gak :D

Sunday, 4 December 2011

berombak rindu ^^,

Semalam aku and member aku g JJ ^^,
#excited nak tgk OMBAK RINDU !
well kteorg siap awal koz nak sampai JJ awal
#takut ticket abes awal HAHAH .
then kiteorg smpai JJ dalam pukul 12 cmtuh .
terus serang wayang ;D
then g at counter cakap ehem ehem
'akak , OMBAK RINDU ade seat ag tak? '
then dengan selamba dia berkata =='
TICKET ABES ! :'(
then kteorg tanya try ahh pujuk :D
'akak takkan takde kosong kot? '
akak tuh pun jawab :(
'ade pun seat jauh jauh dik , TICKET MMG FULL'

then kteorg decide tgk cerita lain dalam hati
dah takde rezeki :(
so tgk lahh -->MISTERI JALAN LAMA -.-
cerita itu MELAWAKKAN :D
kerja kami hanya REDHA dan TENGOK :(
hanya mampu bayangkan ade AARON MAYA and LISA :'(
sedih tahu tak?
punye lahh berharap leh tengok tapii....

hehe takpe pun lagipun nanti aku nak g KL :D
boleh tgk at KL :D
OMBAK RINDU ! gua tetap mahu tonton LU ! :D