Sunday, 28 October 2012

HOI HOI ASSALAMUALAIKUM :)

OK bersawang oh blog aku! ahaa tak sangka aku masih ingat pass blog *claps claps. okay theres so many things yg jadi dkt aku. terlalu banyakk! -> jauh drp bestfriend dkt unikl , kena main dengan si ketot kasanova -.-' ,banyak main time sem 2 , naik sem 3 alhamdullilah banyak improvement , gaduh dgn family , sakit , but satu satu can? :D

JAUH- maksud dia tk rpt lah kan? ok like this. time sem one aku rpt dgn dua nie. sorg baby sorg ag sayang but maybe tk duduk serumah and tk leh jumpe selalu so aku jauhkan diri drp dorg. yes aku yg jauhkan diri dlu sbb entah. time tuh bengong then aku dh mintak maaf :) *ingat sng aku nak mintak maaf? hahaah susah oh! :D iloveyou <3

HEARTBROKEN- lelaki ini amat lahh ketot dan handsome? hm tak pun hahhaa :D aku kenal dia drp boling. bulan 2. dia msg aku selama 4 bulan non stop! drp benci jadi ah suka. otw nak ke sayang tuh ada roadblock so kena reverse ahh feeling aku dkt dia. then dia cpl dgn Y. aku sedih :'( then dia single dia ayat aku and dia main aku balik but this time aku tk bodoh dh. aku dh tak kisah dah pasal dia. :D
KARMA ITU WUJUD BANG :p

DOWN- kena mrh sbb result sem 2 amat lah -.- *buat muke cukup lah kan? but alhamdullilah sem 3 aku naik sikit sikit. ye tak byk but ada lah naik nye sbb aku dh nekad nak struggle sem nie. wish me luck for my final! :) SAKIT and GADUH. perkara biasa. and hope sgt sakit nie hilang sbb tak larat dh nak berlakon sihat dpn kawan :') ILOVEYOU LIKE A CINTA SONG BABE

Tuesday, 27 March 2012

DUGAAN SELASA :)

hari ini mmg nguji hati and iman aku :') aku tak tahu asal aku cakap cmnie aku tahu siapa aku . aku tahu baik buruk aku. aku tahu aku kuat tapi hari ini aku rasa lemah sgt. DOWN! aku cuba nak think postive but i Cant! aku percaya ade reason drp semua nie terjadi :) He knows everything i know that. and i know KARMA is exists . aku pernah kena and aku tahu thats thing will come to you :) what goes around comes around . wahai hati ku tersayang please be strong for my sake. just do ur duty it is pump blood to the whole body thats it :)

Wednesday, 21 March 2012

IF THIS WAS A MOVIE (:

org cakap kehidupan realiti kite tak mcm novel infact ade yg had an bad ending and ade gak yg ending . ada yg ckp selagi belum happy ending selagi tuh lah cerita tuh belum ending cause Allah Maha Adil . Dia dh tetapkan kebahagiaan untuk umatNya . aah susah nak cari kawan yg betul2 kawan :) susah sangat . aku tak kuat sangat just aku masih boleh berlakon happy haha :D even kawan aku nak tikam aku pun aku tetap anggap dia kawan aku and syg dia. okay lah aku jarang ber-blog haahaa k bye assalamualaikum semua <3

*COME BACK COME BACK COME BACK TO ME LIKE YOU WOULD WOULD IF THIS WAS A MOVIE STAND IN RAIN OUTSIDE WAIT TILL I CAME OUT :D


Monday, 2 January 2012

GILAK-ing ^^,

haha okay arinie berjalan at IPOH PARADE :)
ngn cyda hamizi gitu haha !
best ahh gelak jea keja -.-
penat aku nak melayan dia -.-
tapi disebabkan dh lame tak jumpe en?
so banyak jea cerita leh buat kiteorg gelak XD
cyda nie mamarazzi setiap saat ade jea snap picture XD
then ade pic yg lawak dia tag aku #sabar aten sabar ahah
dia kerja dh esuk at KEDAI SERBANEKA! ^^
katanya dia busan duduk rumah tkdpt duit.
so dia kerja at KEDAI SERBANEKA XD
jadi aku doakan kau bekerja elok2 at KEDAI SERBANEKA ok?
hahaha !
nnti kite out lagi ok syg ? ^^
setahun lebih aku tak tgk muke kau
makin tembam dh kau XD
amacam aku drift td?
break almost nak langgar SAGA! HAHAA
best tuh kakak tuh buat muke pelik -.-
aku lagi pelik ahaha
thanks siksa aku cause aku kena approve segala tag kau uh -.-
HAHAAH nanti keluar kite karok :)
okay?
dah blah aku busy.
assalamualaikum .
thanks to piqah and tira juge :)
lawa beg piqah kalis air hahaha XD
 in aku muke buruk -.-
 novel BICARA HATI ^^
 jyeahh haha

 ultraman ahaaah



TWO THOUSAND AND TWELVE ^^,

HAPPY NEW YEAR ! 2012 ^^,
korang celebrate dak? XD
rasanya tak perlu celebrate sampai tengah malam kot -.-
okay 2011 ? 365 hari en?
byk kenangan tuh :)
aku ade sahabat yg aku sayang :)
tifa fara aina nadya cheppy and dayah#boyot! ^^
cuti aku diisi dgn melihat muka korg yg mmg comel sikit :)
and nnti ade yg nak mask form 6 aku lak nak masuk sem 2 dah :(
sure rndu korang nnti :)
tifa:dulu kau nie en tak brp rpt ngn aku :)
'kwn baik itu lah yg akn mmbunuh kite pelan2'
terharu dak aku ltk ayat hg as status :P HAHAHA.
u know what ? aku sayang kau.
takpe if aku dh bg brg aku tkkan mintak balik XD
fara:dulu kite gaduh en? wahh gaduh besar tew -.-
sabar jea lah aku en? and now kite dh okay :)
alhamdullilah aku malas buat ayt bomastik sgt XD
tak reti -.- just nak gtw aku sayang kau gile~
aina salih:yeahh minah nie dulu tk rpt ngan aku and now kite dh rpt :) minah rempit an ? kau leader ex5! XD
kau blaja baik2 . jaga BF XD , aku sayang kau! nanti balik kite karok! HAHAA where's the LOVE baby ? :P
cheppy:budak masscom sorang nie :D comel! kau belajar elok2
ada yg handsome pass at aku aw? XD pape story at aku eh?
dayah: hahha kau lah kawan kelas aku smpai skrg kite jumpe lagi :)
yg lain semua pakat busy -.- nasib hg selalu balik
mmg nilai ngan ipoh dekat XD aku syg kau!
nadya: hahaa kakak aku nie :) dh berpunya XD untung lah en? haha
jaga diri at PD ok? nnti kite karok lagi XD syg kau ! :*

haha korang! aku sayang korang! :) nasib baik at ipoh jea :)
tifa buat STPM elok2 yea? nnti dpt keta kite drift sama2
XD
what goes around comes around kan guys? aku beruntung dpt korg.
aku takreti ckp melayu sgt nie -.-'
okay guys hope our friendship will never lasts.
ever lasting friends <3
love you girls!
you guys the best among the best ==
#aku dh puji byk so nnti belanja aku ;D
 berbuka yea? pizza hut lah tew <3
 aina salih <3
 cheppy tifa aten :)
 okay nie zaman POYO -.-
 wan ANJE ngan tifa YAYANG XD
 my baby :) dayah boyot! XD
my sista! nadya amiera :)