Monday, 2 January 2012

GILAK-ing ^^,

haha okay arinie berjalan at IPOH PARADE :)
ngn cyda hamizi gitu haha !
best ahh gelak jea keja -.-
penat aku nak melayan dia -.-
tapi disebabkan dh lame tak jumpe en?
so banyak jea cerita leh buat kiteorg gelak XD
cyda nie mamarazzi setiap saat ade jea snap picture XD
then ade pic yg lawak dia tag aku #sabar aten sabar ahah
dia kerja dh esuk at KEDAI SERBANEKA! ^^
katanya dia busan duduk rumah tkdpt duit.
so dia kerja at KEDAI SERBANEKA XD
jadi aku doakan kau bekerja elok2 at KEDAI SERBANEKA ok?
hahaha !
nnti kite out lagi ok syg ? ^^
setahun lebih aku tak tgk muke kau
makin tembam dh kau XD
amacam aku drift td?
break almost nak langgar SAGA! HAHAA
best tuh kakak tuh buat muke pelik -.-
aku lagi pelik ahaha
thanks siksa aku cause aku kena approve segala tag kau uh -.-
HAHAAH nanti keluar kite karok :)
okay?
dah blah aku busy.
assalamualaikum .
thanks to piqah and tira juge :)
lawa beg piqah kalis air hahaha XD
 in aku muke buruk -.-
 novel BICARA HATI ^^
 jyeahh haha

 ultraman ahaaah



TWO THOUSAND AND TWELVE ^^,

HAPPY NEW YEAR ! 2012 ^^,
korang celebrate dak? XD
rasanya tak perlu celebrate sampai tengah malam kot -.-
okay 2011 ? 365 hari en?
byk kenangan tuh :)
aku ade sahabat yg aku sayang :)
tifa fara aina nadya cheppy and dayah#boyot! ^^
cuti aku diisi dgn melihat muka korg yg mmg comel sikit :)
and nnti ade yg nak mask form 6 aku lak nak masuk sem 2 dah :(
sure rndu korang nnti :)
tifa:dulu kau nie en tak brp rpt ngn aku :)
'kwn baik itu lah yg akn mmbunuh kite pelan2'
terharu dak aku ltk ayat hg as status :P HAHAHA.
u know what ? aku sayang kau.
takpe if aku dh bg brg aku tkkan mintak balik XD
fara:dulu kite gaduh en? wahh gaduh besar tew -.-
sabar jea lah aku en? and now kite dh okay :)
alhamdullilah aku malas buat ayt bomastik sgt XD
tak reti -.- just nak gtw aku sayang kau gile~
aina salih:yeahh minah nie dulu tk rpt ngan aku and now kite dh rpt :) minah rempit an ? kau leader ex5! XD
kau blaja baik2 . jaga BF XD , aku sayang kau! nanti balik kite karok! HAHAA where's the LOVE baby ? :P
cheppy:budak masscom sorang nie :D comel! kau belajar elok2
ada yg handsome pass at aku aw? XD pape story at aku eh?
dayah: hahha kau lah kawan kelas aku smpai skrg kite jumpe lagi :)
yg lain semua pakat busy -.- nasib hg selalu balik
mmg nilai ngan ipoh dekat XD aku syg kau!
nadya: hahaa kakak aku nie :) dh berpunya XD untung lah en? haha
jaga diri at PD ok? nnti kite karok lagi XD syg kau ! :*

haha korang! aku sayang korang! :) nasib baik at ipoh jea :)
tifa buat STPM elok2 yea? nnti dpt keta kite drift sama2
XD
what goes around comes around kan guys? aku beruntung dpt korg.
aku takreti ckp melayu sgt nie -.-'
okay guys hope our friendship will never lasts.
ever lasting friends <3
love you girls!
you guys the best among the best ==
#aku dh puji byk so nnti belanja aku ;D
 berbuka yea? pizza hut lah tew <3
 aina salih <3
 cheppy tifa aten :)
 okay nie zaman POYO -.-
 wan ANJE ngan tifa YAYANG XD
 my baby :) dayah boyot! XD
my sista! nadya amiera :)