Saturday, 5 January 2013

2013 IS COMING! #ALREADY IN 2013 ACTUALLY -.-

HELLO 2013! and goodbye 2012 :') !


k let's see k? ape yg dah jadi in 2012. *aku dah lah short term! -.-'

firstly aku happy sangat sangat sbb dpt rpt balik dgn bby and syg aku :) yea aa kan kiteorg pernah jauh dulu. Kau tak ingat dh camane kiteorg jauh? Penat aa aku citee dulu -.-' Conclusionnya aku yg salah dlu HAHA! sbb aku yang GATAL jauhkan diri about 2 weeks lahh drp dorg berdua in the end aku yg EGO nie mintak maaf :) BIAR EGO JATUH JGN HLG KWN :) IGT TUH TAU?  Lepas tuh aku target sem 3 mmg nak naik and ALHAMDULLILAH aku naik :) biar naik sikit2 :) aku tak desparate lagi nak DL sbb rezeki Allah dh bahagi sama rata  . Sabar je lah :) Waktu aku sem 2 jugak kann , aku tersangkut dgn sorg mamat nie. CAPITAL F, hahaah pendek je orgnyee . pandai doe dia ayat aku haha. Tapi moral of the story JGN SESEKALI CAIR DGN CASANOVA K?  sakit doe! hahaa aku down sikit tp tak tunjuk sbb malas aa . Disebabkan aku rpt dgn mamat nie dlu lah kwn baik aku terasa :(  and now i am proudly say that i can live without him and actually I'm much better without him hehe And aku pergi praktikal aw? dalam bulan Sept camtuh lah  . Susah sikit. Aku jenis jaga kawan. Jaga kwn yg rpt sahaja k. So time tuh aku dpt posting same dgn one of my close friend lah kan. So ape sahaja salah dia buat aku kena tanggung mrh physio sane. Aku ibarat kambing hitam aa. TEMPAT ORG MELEPASKAN GRM AND MARAH . and thanks to MIMI SHUHAIMI and IMAN. sbb time tuh mmg aku selalu call dorg ngs dkt dorg. Aku memey aa ego tapi agak agak aa bro . Aku gadis kot. HAHA. Layak menangis.  Then di sane lah aku fall in <3 dgn HH  :') okay HH ye? haha. asal drp pahang student KKM putih org nye . Tinggi? tinggi lah drp aku. CI aku igt dia bf aku -.-' malangnya dia dh ada gf but he called me 'syg' aku panggil dia 'D' . D stands for DEAR :') ok yg nie mmg aku take time nak heal balik hati aku and nak bangun balik k sbb dh syg dia sgt2 :'( AND ALHAMDULLILAH aku dah okay sikit2 tanpa dia. Org dh taken kan watpe nak kacau lagi. Hidup masih muda haha! jyeah! even ada scene BACKSTABB, TALAM 200 MUKA , BREAK UP , SLH FHM , GADUH AMONGS KENGKAWAN , RESULT TK UMPH , TERASA SANA TERASA SINI , STRESS , HAFAL SITU HAFAL SINI , its a good experience especially yg BACKSTABB tuh aa haha and now aku dh rpt balik dgn NIS and FM. and capital M. *baru 3 bulan kenal ! alhamdullilah dia segila aku haha!

to NIS : aku happy doe leh rpt alek dgn kau . ye aa dlu kan pernah jauh kejap :) aku always doakan kau syg kau rindu kau care psl kau sbb kau baby aku ! :)

to FM: haha budak kaki gajah sorg nie :) kite taknak dah jauh cm dlu :') and awk diharamkan lupe kite tau? kite always doakan awk jugak :) ily imy!



                           nie le baby and syg ite :)


p/s : gambar lelaki capital F , HH , AND M tuh takyah lee tau :) bior teman je tau muke depa cmane ye ? anyway HAPPY NEW YEAR!