Sunday, 17 February 2013

:)

entry kali nie, aku nak sembang pasal arwah kawan aku. so takde lawak takde loyar buruk :)

DANIAL EHSAN AHAMD TARMIZI  , itu lah nama arwah kawan aku . Dia handsome sangat! Rambut natural perang , kaki pompuan , kaki clubbing , SOCIAL! -.-'
aku jadi kawan dia since dia kawan dgn kawan baik aku that is FARA! mak esan nak fara ubah dia , fara nie lak ego and esan lak belagak so korg leh bayangkan if dorg gaduh? haha . Aku lah temoat fara kutuk esan , aku jugak tempat esan kutuk fara. farah hate esan , esan hate fara  , BLA BLA BLA INI SEMUA POYO! haha :')
But then , Allah ada plan yg sangat baik untuk dua org nie. Esan dah berubah. dia dh tinggalkan semua nye sebab fara dh bukak hati dia and fara yg ego dgn lelaki , ssh caye dkt lelaki , dia dh jatuh syg dkt esan :) Hati kite kan? Allah yg control :) sepanjang dorg cpl time tuh lah fara bahagia .sangat sangat bahagia. eventhough ex esan sound fara , sikit pun tk effect hubungan dorg :D lagipun aku ada. aku lah handle ex san haaha. jahat tak? -.-' well kawan nak bahagia weh aku sanggup buat ape saja.
Fara dia hilang dua lelaki yg ada dlm hati dia . time dorg cpl tiba2 esan hilangkan diri . farah nangis setiap malam! time tuh kami form 3 so mmg tak study -.- aku setiap malam dtg rumah dia pujuk dia peluk dia. tapi ada org dengki dgn persahabatan aku dgn fara so aku dgn fara gaduh besar. tak tegur sbb dua dua ego. tempoh tak tegur? LAMEEEE! ntah cane aku rasa aku kena baik balik dgn fara. esuknye aku dpt new esan dh meninggal sbb kanser paru paru. sdgkan malam tuh dia okay je sembang! dia hide sakit dia sbb taknak fara risau and nak fara lupakan dia. time aku dpt tau tuh aku tak pk langsung psl gaduh aku dgn fara. ape aku tau fara perlukan aku.

SAN , birthday kau harinie san , 17th feb . genap 6 tahun kau tinggalkan fara and aku . kau lelaki pertama buka pintu hati fara and sampai skrg dia single san :') fara kuat san even dia gelak aku tau dia rindu kau. semuga kau aman di alam sane danial ehsan ahmad tarmizi . semuga jodoh kau dgn fara dkt syurga nanti :')