Friday, 26 April 2013

OKAY! assalamualaikum ladies and gentleman! haha baru nak update -.-'
okay post for this time just nak kenalkan korang to my new people in my life! :)
dua org yg aku dh sayang :)
dorg dua niee sangat sangat comel and serious ah comel hahaa
*INI BUKAN KIPAS! =.=
how i met them? actually how we meet them :)
we is represent eyla mojo and sasa :)
firstly yg perempuan nie lecturer kiteorg. kelas malam! haha *exhausted -.-'
at first we don't like her at all. serious mmg tak suke haha sbb muke dia mcm sombong.
but how ye la kan , jangan benci org sangat nanti sayang.
we don't know how and when but we just know one thing. we already start to love her.
kiteorg keluar and dapat sorg abg yg sgt penyayang! *bersyukur! :')
baru jumpe sehari dah syg. dah rindu bagai.
mcm dah lama kenal :')
and we're like seriously love them and dah anggap mereka as our sista and brotha!
 
p/s:- gambar tidak boleh diupload gara gara line down gara gara hujan lebat petang tadi. MAAF!
 
<3 kaka naz and abg chem!
THE JAGUNG'S EVA!