Thursday, 27 June 2013

EPIPHORA :')

Yow. what's up duck? bad day or good day? give up? happy ? insecure ? alone? HAHAAA ape aku merepek? =.='

Sajee je berangan aku nie mcm omputehhh takpun rappers ka kan. that's why lah sepaking likee that! :D
okay malam nie kan RABU so kul 10 pm kang ada hindustan ok sekali lagi lari tajuk . MAAF.

ok epiphora. natang ape tu? bahasa negara mana tuh ? ke bahasa medical ? tapi hulu mana ? and tayah mata juling and kening kerut sangat bole? HAHA.

EPIPHORA itu ialah nangis tak ghenti ghenti and penghidapnya selalunye kaum HAWA :)
and penyakit ini selalu menyerang pada waktu tengah malam lalu mata akan sembab dan tidor pun tak ckup.

*aku penghidap benda nie kot skrg :D haha mcm bahaya benar kann benda nie? hahaa

Hangpaaa pernah ngs tak? sbb rindukan org yg hangpa tkleh rpt dh? PERNAH TAK? =.='
dia sakit gileee weh rasa dia. lagi sakit drp ulcer perut. lagi sakit if ltk air limau dkt ulcer. lagi sakit bile kepala dibaling batu. SGT SAKIT. tp hangpa mampu senyum and berlalu begitu sahaja. HOLD BACK.

Manusia nie mmg ada mulut tp dia takleh nak gtw ape yg dia rasa. sbb otak dia terlalu byk pk. semua org akan harap dorg ada rasa berani sikit untuk gtw sesape yg dorg syg , how much that person being so important for them . Manusia . suka ngs sbb benda bodoh. sukaa overthiniking. HAHA.

rindu bf / gf tak sama bile kite rindu kawan baik kite tp .... :) jumpee setiap hari tp leh tgk drp jauh. dlm hati rasa nak peluk jee tapi otk menghalang. nak msg ckp rindu sekali lagi otak menghalang. doakan untuk mrk tp harap juga kite boleh masuk balik dlm life dorg sekali lagi otk hancurkan harapan kite . 

FAA JEPSEN. FAA CULLEN . ada lagi dua org nama hujung sama cmnie . dua org tu lah aku rinduu banget ! :') bukan sng nak lupekan org yg kite syg , and bagi aku once kau dh jd kawan ssh sng aku smpai mati aku akan syg kau even maybe kau dh happy tanpa aku . HAHA SEDIH. Lagi setahun untuk melihat drp jauh :')





Sunday, 23 June 2013

Kemalaman.

Hoi korang! Assalamualaikum kalian <3 ada sihat ka? apa mcm hari engkorang? HAHA.
2 minggu lagi tau nak Ramadhan. Encik Ramadhan nak jumpe aku lagi 2 minggu insyaallah :)
Ok tak ganti puasa lagi ..........

Korang , pernah tak korang rindukan org yg korg pernah syg? and mmpikan dorg?
Pernah tak korang rasa korg kuat tapi sebenarnya tak?
Pernah tak rasa korg sendiri tak kenal diri korg? korg dh hilang diri korang?

PERNAH TAK? =.= if tak pernah sila jgn nyebuk kat sini! HAHAA.

its such a stupid feelings ever cause its hurt too much!!! likee too much ever!
bile korang rasa cm tuh korang sendiri akan tanya diri korang KENAPA korg rasa cmtuh?
And kenapa SKRG korg rasa cmtuh and its not a KARMA.
korang rindu dgn org yg pernah bg korg kenangan yg suwit gitu. Just skrg takde dh kenangan korg dgn dorg.
TUH JE *HURTS.

Apabila kepala hotak korang mulaa berimaginasi and berangan tentang perkara yang takkan jadi and akhirnya hati korang sakit auch ! leave it to Him to handle it in you behalf :)

BTW SALAM NISFU SYAABAN WAHAI UMAT RASULLULAH , ANAK ADAM AND HAMBA ALLAH SWT. MAAFKAN DOSA FATIN NABILA BT AZIZUN UNTUK KESILAPAN YG LEPAS.

*jaga diri di sanaa. jaga kaki itu wahai kaki gajah . takecare there :')










Tuesday, 18 June 2013

S.E.L.F


hoi hoi budak comel sekalian. selamat membaca karya karutan aku lagi. Tahniah diucapkan .
okay memandangkan aku tak masuk sem 5 lagi tak praktikal lagi aku just short sem je so class aku takde lah packed sangat. banyak gakk masa terbuang begitu sahaja dgn mmbuat taik mata yg comel.

 Ok. Memandangkan sem 5 menjelmaa lamaa lagi and sem 4 result aku ehem jatuh gedebok sikit so aku dah ltk aim untuk sem 5 nanti. Even my mak pun just now askin for 3.5 HAHA. haa kau 3.5. Aku takleh nak guna alasan 'takboleh , taknak , malas' caused aku sendiri nak merasa nama aku ada dlm sijil DL. k ah its sounds desperate lak kan? HAHA. semua student nak DL tapi kalau cakap je nak DL tp haram buat pape mmg takkan dapat. Kejayaan takkan dtg bergolek and say HELLO kat kite and peluk kite etat2 aw. Sendiri struggle sendiri cari sendiri dapat and sendiri puas. Its depends on urSELF.

Bilaa dah puluhan tahun nie kan kan , kite dh kena belajar buat decision yg matang . Fact perempuan lagi cpt matang drp lelaki. FACT k . but aku takde laa matang sangat , sbb bagi aku ada masa serious ada masa maen2. Time nie gak hati akan rabak.  kenapa rabak ? sbb dugaan hidup datang mencurah curah tapi jangan sesekali merungut. Mybe happiness kite akan dtg in future nnti , who knews. Bila aku nak buat decision je , aku beruntung aku ada good advisor dengan aku. FARA NADYA BOYOT ANIS AND CHEPPY ! :) everytime i feel uneasy bout something , ada masalah yes dorg aku cari. thats why aku taknak hilang dorang. they are so understanding . 

Bila benda dah banyak berubah , tak jd mcm dlu dah its normal untuk rasa rindu tuh. NORMAL. Allah dah bg perasaan syg dlm hati kite. thats why ada rasa rindu. Bila kite rindu benda lepas yg happy je, just igt yg  happiness kite akan dtg kat kite, just keep bersabar doa bebaik untuk org yg kite syg. Maybe dorg bahagia tanpa kite. Doakan mereka. Itu baru sayang. Sometimes kite tkperlu tunjuk sgt ape kite rasa. Biar kite and Allah je tahu. Whateva it is , aku nak achieve aim aku untuk sem 5 nanti insyaallah aku akan try my hardest cause you will never know if you never try kan? :) sorry malam nie agak serious and poyo and seangkatannya . BYE.



FRIENDSHIP IS.                                                  
                                           

PROGRAM ANAK ANGKAT .

ASSALAMUALAIKUM ! hhaaha hoi korang! sihat? *gaya mcm ada peminat jeeee -.-' haktuih aten. HAHA korangg aku dah start kelas dahhh :D *MUKE BANGGA  --'

harinie kelas PENGAJIAN MALAYSIA. ok sejarah time -.-' okay lahh lect sangattttt sempoi dgn slang peghak nyee ye dak? ate gamaknyaa gitu lee citee diaa :D okay lah. cumee aku mengantuk gak sbb padah tidor kejap lena kejap tak -.-' sekali aku bantai tidor drp kul brp ntah until 4.30 hahaa.

okay itu bukan topik di sini -.-' maaf over sekali lagi. HUH. okay. prgram anak angkat arituh dkt sitiawan from 14 june until 16 june 2013 anjurang nursing rcmp. Physio yg juin 20 org jee sepatutnyee 21 laa tp sorg tuh tak sihat so takdapat laa dia juin. Okay. How's that programme? HAHA bile org dgr aku nak g benda nie semuaa mukeee terkejut ye laaa aku nak jadi anak angkat org? no. aku punye perangai -.-' ok bye. diam if tkfhm. Thank God aku dpt family angkat yg sporting hhaha. ayah kaki cameraa kot. setail gituu! adik angkat aku haa 4 org. sorg tuh siap gtw dia ada fone android HAHA. comel je. Mak lakk org kuat kampung. Ketua wanita gitu. HAHA. satu family yg sangat best! hahaa insyaaallah ada rezeki akan singgah ke rumah mak ayah lepak dgn dorg balik :) duduk dgn dorg betul2 muke mata aku untuk belajar bersyukur! lainn sangat di sana and di sini . Mcd? jauhhh sangat. Line? takde kot. sangat lainn. So jangan le merungut panas ke ape ke. Ada lagi yg tak sebertuah kite haa bm aku =.='

DON'T STOP DREAMINGGG ! *planning nak ke bandung , china and singapore dgn kekasih di tcs . insyaallah ada rezeki ada laa :) k bye!
                                                           mak ayah and anisss! 

physio and nursing bergabung !

                                                                    PHYSIO <3
                                                   
sunset. INDAH BUKAN?

Wednesday, 12 June 2013

RELEASEEEEEE!

hai hai hai koranggggg! :D haaa best sekolah? -.-' okay soalan bodoh tuh HAHA. Kelas aku nak start dh next week. Nth lah aku takda mood nak g kelas -.-'
 okay korang nak citee nieee ! rekod baru nie tau? dua hari berturut karok dkt KBOX =.=' *LEBUR DUIT!

tapi tapi nasib ada kawan yg memahami kondisi kewangan aku so TONG TONGG AA!
semalam karok dgn anis , tini , and putri! :D okay dorg mmg tk tahu sgt lagu english. *pentoi
so semalam layan lagu melayu je. ulang k. LAGU MELAYU JE. if ada lagu english for sure aku je nyanyi and dorg semuaaaaaaaaa tidorrr >.< *KEJAM KAN?

okay itu semalam lahh. HAHA. arinieeee karok bersama nadya , fara and baby! ;D okay seriously aku rindu nadya :') kenapaa rindu? dia nieeeee nama je ada dkt IPOH! tapi nak jumpee nyee eish payah bebenorr -.-'
17th niee dia nak blah PD dah -.-' k sedih. Tgk gambar anis , fara and nadya adeh meleleh air mata berharga nie. haaa CHEEPPY! rindu jugakk budak pendek nie :D

Korangggg! haha thanksss temang aku tengah malam tadi . haahaa tidor kul 5 pagi :) semata call komee. then bangun kul 11 aish sorry faraa -.-' no matter korang ada dkt mana pun, aku rindu korang :') ahhh sedih k bye!


Monday, 10 June 2013

Hawa.Girls.Cewek.Perempuan.XY.


Is someone who :-

-take a walk in the house with a toothbrush...

-Read the text on the shampoo bottle in the shower..

-laugh at her jokes when she haven't even share it with others..

-they can read something 10times without understanding it.

-they PUSH the door when it clearly says PULL.

-They ask what?" when they already understand everythng.

-They hate it when the wind messes their hair up.

-look in the fridge 10times without eating anythng...

-Have to call her own phone to find it.

-Check the time on her phone, when she is wearing a wrist watch..

-turning her pillow around so that she sleeps on the cold side.

-when she stay up late she count how many hours of sleep she will get..

-no matter what men says they love and are proud being girls...





Sunday, 9 June 2013

Mereng.Busan.Blaaaaa

HOI! okay selamat tengah malam kat korang yg mcm burung hantu tuhh. Argh aku takleh tidor lagi -.-' tadi gilaaa punye ngantuk =.=' Korang korang sekolah nak start so budak Uitm pun banyak akan check in balik lah kan? ye lahh cuti dah habis :'( rindu rindu rindu rindu rinduu merekaa :(

Nie nak tunjuk kat hangpa jee denyut jantung aku yg selalu support belakang aku selain drp family aku.


HAHA. kenal tak?

daripada kiri yee (atas) : nadya , cyra , fara , cheppy .
kiri (bawah) : anis , manpreet , dayah and kak dilaa :)

why them ah?? kenapa mereka aku pilih ? HAHA

1- dorang teman buat nakal aku dulu
2-dorang tahu zaman jahilliah aku
3-MEMAHAMI
4-SAYANG AKU APA ADANYA.
5-always always care psl aku.
6-yg penting , perangai aku dlm poket dme je tak kisah lah baik ke buruk :)


aku tkleh nak list out all the reasons why i love thiss girls so much! merekalah perempuan aku :')
tiada galang ganti :) perangai dorang pun ada dalam poket aku :D merekaa sangat cakap lepas , so aku pun samaa aa cakap lepas. Mereka tksuke care depan2. paling koman lah , care dlm msg --'

KakDila- is my foster sista , dah 8 tahun menjadi sista and dia sendiri pernah cakap dia nak aku jadi adik dia foreva! auch suwit sangat tapi mulut dia kuat gak bebel =.='

Friendship its not about trust actually , its about who will ever accept you just the way you really are. After all the mistaked you've done and still love you in the same way it is. Friendship is a second family. In family pun kte ada scene drama , gaduh everything but still love each other. THAT'S FRIENDSHIP. *nie bukan ayat aku. aku combine kan ayat dorg semua diatas. 8 tahun kawan. takkan dapat kawan mcm dorg dah. and

fara sendiri ckp 'if ada lelaki nakkan kau aten , by looking at u aku leh tau sama ada hang suke or syg dkt laki tuh well aku kenal hang more than 5 years and no matter what you did , aku always support hang and dgr semuaa mslh hang yg endless tu'

I just hope kawankawan aku tak mcm grenade lagu BrunoMars tuh. EASY COME EASY GO. I just hope i can tell you that i loveyou and i miss you bestfriends. a LOT. zzzzzzzzzz Night! :*

Saturday, 8 June 2013

THINGS TO DO .

Assalamualaikum korang! :D yeayy cuti sekolah nak habis haaha cuti sem aku tak habis lagii :P
tayah lahh nak rasa gundah gulana sangat sbb sekolah nak start unless kalau korg tk siapkan homework lagi :D *teringat lak zaman aku sekolah dlu HAHA. Kalau aku kan? esuk nak sekolah baru malam tuh kalut siapkan. haaa Queen of tangguh kerja. Aku lee -.-'

Okay. Title? Its not bout kemas rumah ke ape . Nie aku nak gtw korang ape aku dh list out dlm life aku untuk future aku nanti. *INSYAALLAH.

1- nak habiskan Diploma dengan jayanyaa - Pointer kena 3 keatas
2- nak kerja setahun duaa dlu , gain knowledge sebanyak mungkin , earn my own money
3- kancil tuh nak ditukar kepada kereta yg besar sikit tp duit aku lah
4- sambung degree maybe di UPM , UiTM , *segala yg U yg nakkan aku lah :D
5-tempoh untuk mencari Mr Right :)
6-sambung master di Aussie , or Ireland. *maybe time nie bawak suami sekali ke sane .

Most of the things yg aku nak buat is , nak bg ape mak abah nak.

1-Dorang nak vaca tapi anak2 support *insyaallah
2-abah nak Honda Civic *insyaallah ada rezeki lebih kerja kuat
3-MENUNAIKAN HAJI :)

aku tak ckp ape aku list out nie akan jadi realiti. Allah tentukan. Umur panjang murah rezeki insyaallah aku akan cubaa achieve one by one semua yg aku nak. Susah mmg susah tp Allah tak pernah ckp dlm memane surah yg hidup nie senang. Knp aku listkan benda nie? Aku dh 20. Aku nak lap hingus aku nie and nak berdiri atas kaki sendiri. And lagi satu , takpe kalau gagal , sebab if korang tk fail camana korang nak dpt semangat untuk bangkit balik? haaa thinkk about it :) k boii!

                                              nak buat merekaa bangga dulu dengan aku .
                                               
                                                                 my lil couzzie :)

Thursday, 6 June 2013

R.E.S.U.L.T !

Okay . tayah terbeliak sangat mata tuh. Alaa every exam sure lah ada result. kankan? -.-'
Student paling benci EXAM and RESULT. Dua benda nie bikin jantung jadi tacychardia tau tak? *i mean rapid hear rate lah . Student sukee CUTI SEM! *normal lah tewww ! :D

Ok . aku teringin nak jumpee dgn org yg menciptaa exam and result nie sbb rasa nak ganyanggg jee dmee  sbb buat dua benda tuh wujud dkt mukaa bumiii nieee ! >.< Ok aku dah over sangat sangat! So what?

Ok result aku dah keluar dah burst outt guyss! *jerittttttt ! yeahh dah keluar. HAHA. how do i know? biasalahh whatsap kecohh psl result so terus aku punyee jantung berdegup laju HAHA.

My comment for my result in SEM 4? all i just can say is ALHAMDULLILAH !
tak sangkaa dapat result camtuh even aku mmg rasa aku jatuh sem 4 nie . Ye lah mcm mcm jadi in sem 4 so aku dh mmg get ready untuk tgk kejatuhan aku . Alhamdullilah . Naik sikit pun takpe atleast naik and jealouss tgk yong aku tinggi drp aku hahaa. Neuro dia A kot -.-' but she deserves it! *nak baju selai!

Dear heart , pliss focus lebih untuk sem 5 ye? cause aku nak sangat naikk untuk sem depan :)
Dear brain , i need your double effort for next sem ! :D

i already make a deal with someone untuk naikkan lagi pointer for the next sem and insyallah i will do it.
 But , actually kepandaian takkan diukur through pointer , its will be measured based on how you apply your knowledge to people . Yes thats called genius ! :) *haa kau aku ckp london :D
 conclusionnya , to get a good result you have to be good to control ur feelings , ur heart , avoid the negative things. and yes its sounds POYO kan? but its can be du'a for me. Im not perfect but im trying to start a new book in my life :) insyaallah will be better than before :) k bye!






Now You See Me.
'the more you looked at it , the less you can see'
haa rasa mcm pandai lak kan bile dh berfalsafah :D
tuh tajuk moviee yg aku tgk dgn mmber aku
*fara and cheppy ! :D

best lah citee dia , its about magic and justice! haa thats the best part!
the four horseman , the coolest magician , and willing to help people. 
Best oh! duit mcm ayor jee dalam pilem tuh >.<
and they're creative enough untuk alih attention org lain :D
its makes kite pkir beyond of the box actually. 
yg paling penting kankan.
HERO DIA HANDSOMEEEE <3 *melting!

Nie nak citee aku dh jejak kasih dgn adik angkat aku! 
meet again after 5 years <3 
Mohd Izzat Hanas Roslan :D
Johnys with my zarra and mama <3
Br with my girls ! <3
Kennys with kakchik! <3
                                                       i'm her acu , she's my zarra! 
                               
                                                                     with ejat :)))

                                                        ateen , tyna , fara and senah <3
                                     
kakchikkkkk! <3

Monday, 3 June 2013

:D

korang! Hai! and again aku busan :'( busan tapi nasib baik jadi baby sitter jap to zarra and eshaa even mak dme cuti HAHA. well they love me more kot ewahhh :P tidor dgn dme , mandi dgn dme , suap dme makan haa kau jadi ibu mithali aku -.-' tapi tapi kan dorg niee BUEH nak mati . Nama je ada BINTI perangai ngalah kan laki >.<

and on 1st Junee kakak KIKO dh tunang ! :D yeahh! with MEGAT! semuaa KIKO gather reramai but ttp tkcukup -.-' ye lah Kiko ramai kot.If semua ada sekali maunyee kecoh nnti. Itu gak lah majliss pertunangan paling LAMBATTT yg pernah aku pergi  sebab selalunya kan majlis tunang abes dlm kul 1 cmtuh. Tapi yang nie dh kul 4 pun majlis tak start lagi HAHA. Alhamdullilah kak syilaa selamat tunang :P Kak yong ! haha

K.I.K.O ( kau ingat kau otai ) , dah 8 tahun usia friendship kiteorg. If org nak judge aku asal aku kwn dgn budak jahat, actually org yg judge tuh tatau betapa baiknyee deme. Ye lah manusia takkan nampak kebaikan  kat budak cm kami HAHA. Yg rapat dgn aku kimi, syafiq , hanis , angah , kak syilaa , yoi , bali and eira. HAA. Kak syilaa dia pernah sepak budak lelaki sampai budak tuh pengsan HAHA. and aku igt lagi kimi angah pernah ckp 'if ada org usik korg, just gtw kiteorg , kiteorg lunyaikan budak tuh' .Sounds gangster enough? HAHA aku tak segan lah ckp aku bukan baik sgt dlu . Aku ada zaman jahilliah aku. Aku pernah gak bg org rasa tangan aku  , g gig , freehair tuh wajib HAHA. Atleast aku ada amazing experience. If anak aku nak buat benda yg aku dh buat , atleast aku boleh ckp 'Mama dh pernah buat semua kerja bodoh tuh and tak berbaloi pun syg' haaaaa over siotttttttt ayat akuuuuuuuuuuuuuuuu >.< *malu! Tak salah lah nak buat jahat tapi buat lah time korg masih belasan tahun. Sbb bila dh jadi budah puluhan tahun dia kena pikir matang sikit and kena pandai lap hingus sendiri dah. K geli? lantak hangpa :D

                                                     SPENDING TIME WITH THEM!

   
                                                       MAJLIS TUNANG KAK SYILA <3

Hundred and Fifty Million Times :D

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta apa kau pura-pura suka”


Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas jujur apa adanya”


Aku lagi kenal dia”
Eh dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi


Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata

“Sayang mungkin baran tak kira masa”
“Tapi sayang tahan kalau yang salah saya”
“Sayang mungkin saja keras kepala”
“Tapi sayang manja bila kita berdua”

“Saya kenal sayang saya”

Buat apa di cerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya


Peduli orang kata
Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna

Kalau hati tak ada
Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa

Kerna aku rimas gedik mengada-ngada
Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala

Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua


*yg mana diBOLD kan tuh ada lah kena dgn aku and NIK hahahaha gedik aite? well pandai lahh fynn jamal buat lagu untuk aku. muahh sikit katt diaaa :* thankss syang! haha *gaya dia kenal aku je -.- BYE!

Sunday, 2 June 2013

'La Douleur Exquise'

Bonjour les gars ! ehem ehem. asal korg kerut ? dah kenapa? tak fhm? :p tuh lah bhs aku selalu sembang. Aku kan asal dari Perancis haha. Tuh bhs french je. k aku busan aku buntu aku boring and now aku nk merepek. izinkan lah ye?

okay title diatas itu kan bermaksud 'pain when you cannot have someone you love'. Ha kau panjang kan translation dia HAHAH. Tatau knp aku nak sembang psl nie -.-

tapi rasanyaa kan benda nie commnon  things yg akan jadi bile nak ke arah dewasa kankan? I mean the rejection , fall in love , liking someone , up all nights calls , and bla bla bla. Usually yg selalu akan sakit dalaman selalunye girls lah. Well kaum hawa kan sukee memendam HAHA. damn whats is going wrong with me? ayat novel semua keluar =.='  like i said just now. AKU BUSAN.

Dulu kala kan aku banyak kali rasa benda nie HAHA. nak org tuh takleh nak org nie tkboleh. ITU DULU LAH. Skrg lain :p

tapi rasanyaa benda nie tk specific to gf/bf je. Boleh jugak untuk friendship kankan? ye lah pain when you cannot have someone you love? OK kena dgn aku! :D takpe korg tayah fhm tayah nak pk tayah nak siasat. Biar aku jee tahu and i feel it now :) like i said on my facebook lah.

LIFE WAS NEVER EASY. NEVER. I HAVE TO LEARN TO MOVE ON SO THAT I CAN KNOW MYSELF BETTER THAN OTHERS. YE LAH. I HAVE TO LOVE MYSELF CAUSE IF ITS NOT ME WHO WILL TO DO SO KAN? *sorry manglish :D

conclusionnyaa wahai berbudak comel sekalian , apabila kita tak jadi diri kita and buat silap. Org nak kutuk ?  Org nak judge ? LANTAK PI DEPA. hey! you have right to change yourself babee. Let people love you after all the mistakes you've had done <3 ADIOSSAAA ASSALAMUALAIKUM !