Wednesday, 28 December 2011

ingat aku benci? -.-

hahaa.kau tipu aku :) tapi kau cakap kau takut sebenarnya.
aku pun makin confius ngan kau .
dulu kau kutuk berbakul bakul ,
aku gak bodoh percaya at kau.
aku tak marah lahh just aku pantang kena tipu.
akuu benci kena tipu.
takpelah takpayah kau nak pujuk aku balik.
aku tak perlukan orang mcm kau dalam hidup aku.
aku tahu aku kuat . aku dah buat cara sehabis matang dh.
kau jangan gunakan alasan takut untuk tipu org.
nanti kau tahu lah sakit dia cmane.
aku taknak kumpul musuh .
kalau kumpul musuh takde bwk kebaikan pun at aku.
so kau aku saudara dalam Islam aku doakan yg terbaik untuk kau:)
takecare.
assalamualaikum .

Tuesday, 20 December 2011

20/12/12-result day -.-

okay semalam dan hari ini hari yg nmenervouskan -.-
why ? kenapa ?
RESULT FINAL KELUAR AHH WEH --
dlm kepala nie mcm mcm pikir dah :)
if fail cmane .
time final tuh semua orang nak abiskan cepat cause stress !
and nak balik cuti #tuh plan awal .
bila exam nak  dkt abes rasa rindu lak ngn kwn kwn nnti :')
tekun menjawab exam HAHAH.

result dah dapat ^^
ALHAMDULLILAH bersyukur sangat sangat ^^
dapat sambung sem 2 and leh jumpe member ag :')
rindu korang sangat sangat :(
pointer mmg atas pagar HAHAH .
insyaallah sem 2 try nak jadi dekan lak #boleh kea ? -.-
dekan , itu yg ayah aku nak aku jadi hm
dia nak nama aku ada dalam dean's lists.
 
yeahhh see that face ? BERSYUKUR SANGAT SANGAT :')
jumpe tahun depan yeaa ? <3 
leh kite berdating lagi hahhaa ^^
ASSALAMUALAIKUM SEMUA . 





Wednesday, 14 December 2011

LOVEYOU :')

baby#jattt , sayang #fanaa . hehe saje buat blogs sal korang :D
huuu result 19 dis ^^  jatt sure result gempak same goes to you fanaa :)
im certain on that insyaallah result korang gempak and korang stay in sem2.
korang tau kan prob aku ? aku taknak pikir pasal hal tuh tapi incase aku kena pindah hm
aku hope korang tak lupakan aku ehh? KANTOIKIDD , MANDI TK CKUP 5MIN ,
aku nak korang jaga diri , jaga tini weh :')
baby:best kwan ngan bby :) sleepp together haha sekatil sebantal haha ingat bby jaga diri aw ? get enough sleep and kiss hugss for iman auji ^^ LOVEYOU IZZATTY SUHAIMI.
sayang:kite couple kea belum eh ? HAHAH . kite ajak couple awak reject haha . awk pun same okay ? jaga diri ? if ade angin monsun at rumah sewah tuh sabar jea lah ok?
and ILOVEYOU FARHANAH MANSOR. nnti nak kenakan awak smpai awak nanes haha. hidung merah ! haha

Jaga hati semua org okay ? jgn sesekali janji apeape if tkboleh nak tepati and if rasa korg dh penat jaga hati org just dgr kata hati korg ok? syg diri sendiri dlu and jaga hati kite dlu baru kite pikir pasal orglain okay ? :') trust yourself then others can trust you ^^ and dont hate people that hate you ^^ ignore them . diorg takde keja dats y diorg hate kite ^^.
<3 both of you :)

Sunday, 11 December 2011

PARIT BUNTAQ ^^

Semalam aku pergi Parit Buntar just nak g kenduri kahwin belah bapak aku . #takkenal :P
okay biasalah if pergi konvoi nie mmg ade yg cepat and sure ade yg kena tinggal :D
well semalam 3 kereta konvoi makndak pakteh and papaku tersayang ^^
MAKDAK aku lead semalam tapi kan gaye dme mcm pro jea jalan at PB tuh HAHA .
yg abah aku just follow jeaa even dh rasa mcm nak SESAT =='
kelaparan yg teramat sangat dah time tuh weh :( #tak pikir ape dh pikir makan jea :3
makanann kenduri sure air sirap and ayam masak merahh #biasa dah :D
and ade ROJAKKK :)) , #not bad lah .
kerja di dalam kereta snap picta dengan danial rayyan mikail ^^ #BOSAN SANGAT2 .
well , akan pergi holiday dengan family tersayang ^^ #KL KELANTAN BANDUNG <3 <3
just nak have funn dengan family sebelum parent jejak kaki ke Mekah nnti :')
#insyaallah tahun depan diorg jejak kaki at Tanah Suci tuh :) amin ya rabbal alamin .
 well iklan 100 pluss ^^
 jyeahh en azizun and pn nasriah <3<3
 aum ! faa azizun mmg cmnieee ^^
en azizun , danial rayyan mikail and fatin nabila ^^

Thursday, 8 December 2011

OMBAK RINDU :'

semalam pukul 8 aku date dgn cousin aku ^^
nama dia AINA HANANI :)
kteorg tgk OMBAK RINDU .
#setelah lama beralah kan koz ticket full .
semalam pas jea aku beli ticket terus FULL =='
yeah ini lah AINA HANANI :)

cerita OMBAK RINDU sememangnya BEST ^^
cerita itu sudah berjaya buat aku menangis :(
waktu first first aku boleh gelak lahh lagi kan ?
yeahh its pretty funny lahh tgk org ngs HAHAHA .
then aku lakk ttbe Touching -.-
airmata keramat jatuh weh HAHAH .
cerita itu actually from novel OMBAK RINDU ^^
aku sudah khatam novel tuh banyak kali dah :)
so jalan cerita aku tahu .
cerita nie pasal Hariz Izzah and Mila :)
Izzah budak kampung yg malang gak ahh dia kena jual ngan pakcik dia , so kirenye Hariz lelaki pertama dpt 'rasa' dia .
dia suruh Hariz nikahi dia #ayat BM aku ^^
so time dh kahwin tuh lah dme fall in love each other ^^
#SO SWEEET !
'benarkan abg jd pelindung Izzah untuk selama lamanye'
Tapi happinesss dme tak lame ,
Hariz terpaksa kahwin ngn Mila koz Mila pada mata aku dia perempuan yang -
nak lelaki dgr patuh cakap dia and ape dia cakap jea BETUL =='
Hariz accident , Izzah kena halau koz disangka perempuan simpanan Hariz.
Hariz rindu Izzah , Izzah rindu Hariz .#SEDIH :(
bagi aku Izzah seorang perempuan yg sgt sgt kuat ^^
even dia kena hina , kutuk , maki ,
she still can smile :)#its dificult .
Izzah pregnant ! haha :)
part yg aku suka bila Hariz pujuk Izzah ^^
and Izzah still can accept Hariz #bukan semua perempuan leh buat cmtuh :')
and they live happily TOGETHER ^^
'kalau anak perempuan NUR IZZAH kalau anak lelaki HARIZ JR ==' '
if boleh nak dme berlakon ag untuk cerita BICARA HATI ^^
#Tengku Syahran <3 Zahlia ^^

my cousin :) aina hanani #dia ngs gak :D

Sunday, 4 December 2011

berombak rindu ^^,

Semalam aku and member aku g JJ ^^,
#excited nak tgk OMBAK RINDU !
well kteorg siap awal koz nak sampai JJ awal
#takut ticket abes awal HAHAH .
then kiteorg smpai JJ dalam pukul 12 cmtuh .
terus serang wayang ;D
then g at counter cakap ehem ehem
'akak , OMBAK RINDU ade seat ag tak? '
then dengan selamba dia berkata =='
TICKET ABES ! :'(
then kteorg tanya try ahh pujuk :D
'akak takkan takde kosong kot? '
akak tuh pun jawab :(
'ade pun seat jauh jauh dik , TICKET MMG FULL'

then kteorg decide tgk cerita lain dalam hati
dah takde rezeki :(
so tgk lahh -->MISTERI JALAN LAMA -.-
cerita itu MELAWAKKAN :D
kerja kami hanya REDHA dan TENGOK :(
hanya mampu bayangkan ade AARON MAYA and LISA :'(
sedih tahu tak?
punye lahh berharap leh tengok tapii....

hehe takpe pun lagipun nanti aku nak g KL :D
boleh tgk at KL :D
OMBAK RINDU ! gua tetap mahu tonton LU ! :D

Tuesday, 29 November 2011

almost a month :')

awak , hahha tak pernah sangka aku akan tulis blog pasal dia =='
just nak tanya awak satu soalan jea dan soalan saya sure awak akan jawab dgn soalan juga kan ?
tahu dah ;D
btw elok elok yea study KTD nanti :)
awek kelate molek molek belako so mu ayat sikit ja sure dapat ;D
i doakan yg terbaik ntok you#jiwang sial HAAHAHA
thanks for everything :')
and sorry for everything too :D
im not perfect and im try to be perfect BUT
takde jodoh alahai .
okay jaga diri di kelantan darul naim tuh yea ? :)

Sunday, 27 November 2011

woot woot ^^,

ASSALAMUALAIKUM korang ^^,
hari nie pelik sikit bagi aku .
ape salah aku ?
ape aku dah buat ?
aku ade buat kau sakit hati ?
aku lembs sikit so maybe aku ade wat SALAH .
who knew right ? :')
perangai aku memang cmnie .
lembs sikit and sometimes mcm org takde perasaan.
'jgn gunakan org untuk gunakan orglain'
aku takfaham :'(
aku ade gunakan org kea ?
aku sedih sikit tapi aku perempuan separuh siap HAHA
kena maintain COOL :)

Saturday, 26 November 2011

MCDONALDS :D

aku dah berniat aw nak DIET haha
kena kawal makan hehe :D
#buncit ney :(
then paksu aku text
'JUMPE DI MCD LAGI 10MIN'
aku dengan muke excitednyeee pegi siap
muke mak aku lak cmni =='
HAHAHAHA
then mak aku tanya ehem ehem
BUKAN KAMU NAK DIET KE?
dengan selamba aku berkata
diet? nanti nanti lah haha
sampai di mcd woot woot

see that M ?
muqri and ateen :D



banyak gak yang kteorg makan HAHA !
mchicken , quater pounder , ayam goreng , and
my favourite is
MCFLURRY OREOS baby <3
fries sikit punye banyak haha
apa apa pun best makan ngn sedara
and malam ney kuar makan ag di
NASI AYAM HAINAN :D

diet ??!

hey guys whats up babe ? :D
cuti sems keroje aku hanya merayau sana sini dengan kawan haha
#tuh pun if boleh kuar =='
okay , arinie jadual aku agaks padat dengann..
KENDURI !
first of all ,
aku teringin nak tgk breaking dawn and ombak rindu :(
dapat jumpe mmber baik mmg best sangat2 !
theres no words can describe how happy i am :)
they always be my GF <3
its hard to find someone like them because :
they not normal :D
tidak cvr cun #betul tak tipu :D
they ORIGINAL !
outspoken #true !
BUT
diorg kawan yang baik sangat :D
hey babe 6tahun sudah kita bercinta haha
 tini niessa anis and ofcourse lah ME :D
anisathirah #MASIH SEPERTI DULU :D

Thursday, 24 November 2011

BABY ^^,

baby sayang iter tak ? :D
haha !
iter comel kan dulu kala ? HAHA !
im glad that you love me baby <3
loveyou too baby and sayang :D
missyou like a hell babes :')
take a good care okay dear ?
heart you !
full of love XOXO :D

Wednesday, 23 November 2011

lepakinG :D

hari ney hari melepak dgn classmates time skolah dulu :D
lepak berTIGA jea :p#jimat duit siket :P
nama dme nissa irlyanie and nur hidayah :D
best koz dme masih seperti dulu HAHA .
matured? dme matured ? HAHA !
matured ag aku #eceeec puji diri sendiri :D
best dapat mmber mcm dme ,
dari form1 until skrg kami berkawan alhamdullilah persahabatan kami  utuh :')

see? fitting room pon jadi port snap <3


with niessa :D dia mmg sengal :D <3

mchicken :D #diet ney HAHA !

Tuesday, 22 November 2011

tweet tweet ^^,

haha okay hariney nak cakap benda bodoh bodoh jeaa :D
first pasal kerja ha ini bukan benda bodoh lah ahah
teringin lakk nak kerja koz cuti agak lameee
ada vacancy at ipoh parade and mcd :)
basic gaji untuk parade rm600
untuk mcd rm800 .
maybe akan kerja di mcd kot :)
mcd pun depan rumah jea so mcm takde aral melintang :)
at the same time boleh kurus balik :D mana tahu kan haha !

jyeahh :D


okay benda kedua lakk :)
kaki aku dilanyak motor :D
waktu kejadian : baru sat tadi :(
sakit buku lali cheq haha
ney rasa nak panggil madam bilques sultana :D
apa apa pun maybe ade hikmah kot kaki aku kena langgar :')
okay have a nice day bloggers <3

Monday, 21 November 2011

VICTORYY ^^,

ALHAMDULLILAH :)
Malaysia menang weh !
first tadi draw 1-1 and indonesia goal dulu =='
yeahh maybe malaysia rasa tergugat
and malaysia pun pecahkan gawang indonesia pulakk :D #iloveit <3
alhamdullilah akhirnyaa harimau malaya berjaya mengalahkan sang garuda :D
puas hati sangat sangat ;D
siapa kata malaysia tkkuat ?
silap besar lah yop
jgn kutuk malaysia sangat ;D
harimau dah makan garuda malam ney :)
#kenyang si harimau malaya ;D
congrats malaysia i heart youu <3 <3 <3

 see that taring en garuda ? ;D
see this smile ? yeahh my players make me smile like this tonight <3

malaysia vs indonesia weh =='

tepat pada pukul 8 malam ini malaysia akan lawan ngn indonesia weh ==
untuk merebut pingat emas kita kena lah menang dgn indonesiaa ;D
hitam kuning hitam kuning go tigers go tigers :D
sila kalah kan pasukan indonesia :D
malaysia boleh #patriotik sat :p

hope msia menang malam ney =='

Sunday, 20 November 2011

why ME ?

okay , i know you and you know me :)
i LOVE you but i dont how you feel towards me .
aku taknak prasangka koz syak wasangka tak elok kan adik adik :D
maybe hanya perasaan aku jea kot
tapi ..
awak dah lain .
im try to understand and get into your life
and right now u make me curios =='
why i must enter to your life INFACT
i dont think that you will need me in your LIFE .
<3




untitled :')

'Okay fine lah bila ko cakap ko tegur aku and aku hargai teguran ko tu. Tapi tu zaman bila beb? Last ko tegur aku bulan MEI dan sekarang bulan berapa? Tu ko cakap ko rajin tegur aku? Puuiihhh ! Aku geram dengan sikap korang.'

ayat mmber baik aku :)
niat aku just nak gurau gurau dgn perli dia
tapi last last aku kena marah ^^
memang aku suka bila orang marah aku :)
istilah tak tegur ?
aku nie tak tegur ramai org kot =='
tapi aku jenis suka amek tahu dalam diam  
sekarang ney aku nak buat derk jea .
memang aku takde hati dats y aku takleh nak jaga hati aku .
kepada kau : aku minta maaf buat kau pikir aku lupa kau .
#takpernah aku lupa kau even kita tak rpt sgt dulu .
crying in the rain :')
he draw a smile on my face <3

date with my DANIAL RAYYAN MIKAIL ^^,

memey cuti ney kerja aku bergusti dengan ryan jea HAHA !
dari pagi sampai ke malam kena melayan karenah dia =='
danial rayyan mikail <3
seorang yang handsome#mungkin :D
seorang yang gemuk #suke sgt susu :D
apa apa pun he still be my hero
acu love you wahai rayyan :D
#yeah dia semakin suka pada camera :D

Saturday, 19 November 2011

HARIMAU MALAYA AUM AUM ^^,

hoorey HARIMAU MALAYA 
menang yahoo :D #semangat ney HAHA !
MALAYSIA BOLEH !
hope at FINAL nanti kita yang menang ! :D
see that taring? yeahh we are very the garang :D#heartmsia<3
no worries be happy :)
langit tak selalunya cerah kan :')
just pray the best for myself <3

to my BABY ^^,

whats wrong with you baby?
kenapa sedih ?
kenapa stress?
siapa buat awak cmnie ha?

imissyou :'(

baby , jangan amek pusing ape orang cakap ok?
awak tak jahat !
baby kite baik jeaa :))
biar lah ape org nak cakap kan baby?
means dia at sini kan baby ,
jgn bagi org bagi effect buruk at diri kita and
jgn sesekali bagi org ubah kita :')
let people love the original of you baby :D

baby and sayang :)

oh baby baby jangan kau marah ^^,

babe , jgn sedih or stress ok?
aku tksuke tgk kau sedih mara2 semua tuh .
kau JAHAT?
siapa cakap ha?
kau mana ada jahat if kau jahat cane kau leh jd baby aku?

jgn bagi org buat hang lemah and jgn bagi org ubah hang.
#let people like the original of you :) 
always thinking of you ..
be happy okay?
dont be sad or stressful about something that will waste your time baby :)

Friday, 18 November 2011

sem hols ^^,

firstly nak cakap pasal exam ANATOMY .
3jam eh? actually mcm tk ckup 3 jam tuh koz takreti nak bajet time =='
tapi perkara itu sudah berakhir ^^,
taknak pkir lagi dah .
sem hols ?
daftar semula on 16 january 2012 #lame tak? haha
kawan kawan semua dah balik tadi and ada yang balik esuk .
sure rindu diorg lagi lagi at ...
baby , sayang .
rindu girlfriends aku :'(

 semasa di toilet :P
 comel picta ney#thanks to me ^^
 yeah dats my madam and ms husna ^^,
 terasa di viyaka sebentar :P
freaks ! <3

Thursday, 17 November 2011

LAST PAPER anatomy =='

okay hari nie cakap pasal esuk esuk esuk sahaja okay?
jangan cakap pasal lain cakap pasal esuk sahaja HAHA
ada apa dengan esuk ?
hmmmm....
FINAL ANATOMY !! 
=='

ada nampak muke kegembiraan di situ tak?
happy jugak koz nanti terus sem hols <3
TAPI perasaan takut mengatasi segalanya :(
SO , 
doakan saya boleh buat esuk yea?

FINAL EXAMINATION
ANATOMY-3hours .
4 hHOUR CREDIT =P

Wednesday, 16 November 2011

okay entry hari ini boleh diklasifikasikan sbg
MALANG TIDAK ADA BAU =='
malang memang takde bau pung dats y kte taktahu bila akan ditimpa MALANG !
kita mulakan dgn PHYSIOLOGY
okay segala topiks yang diberi kebayakan nye dlm MCQ
maksudnya:dalam objektif jea lah =='
punye lahh aku PULUN !
inilah dikatakan TAKDIR 
perkara KEDUA 
agak sulit so malas nak cerita 
^^, 
thats for now 
byebye <3

nampak tak muke 'HAPPY' di situ? =='

Tuesday, 15 November 2011

FINAL EXAM =='

HAHA first entry ney ^^,
okay final exam ?
start pada tarikhh 14nov sampai lah 18nov :'(
abis jea final means start lah cuti sem!
takdapat lah nak berjumpe dgn mereka yang tersayang .
wahai sayang sekalian,
nanti kita duduk rumah laen2 so ..

I'M GONNA MISS YOU !
p/s jangan bahan aw? biasalah budak schema baru belajar post BLOG ^^,

FOR YOU SAYANG!!

hyep :P!!
to my SAYANG: I hadiahkan blog niyh tok awak ekh <3
TULIS benda baek baek ja aw. jangan benda yang mengarut2 ja k ;)
SAYE & FANA penat buat blog nih untuk awak :(
sampai x tidow malam taw x? mesti awak x taw an. xpe . x kesah :)
keyh, STUDY NICELY for ur FINAL EXAM.
SELALU MISSING YOU:)
WEMISSYOULIKEFUCKINGDAMNMUCH >,<