Saturday, 1 February 2014

DEEPDOWNINME.

Lamanyaaa takk berbelog. Terasa lama nau.
HAPPY NEW YEAR!
CNY TOO!
nampak tak lama dia? =.='
so HAI HAI !
so 2014?
azam sama or azam lain lak?

tak , aku tak cakap pun pasal kau , azam.

okay actually banyak ceritaaa nie but how eah nak garap satu satu?
okay firstly i've got my result, pointer.
hmm , takdpt seperti yg diharapkan :')
but it's fine kot. haha nak sesedih lelama pun malas jugak. 

cause i know it's won't change anything. 

PRAKTIKAL..
 okay aku dapat di IPOH, ALOR STAR & BANGI.
antara semua diatas aku paling RALAT dkt BANGI!!!
dah la kos sara hidup MAHAL.
tmpt dia BOSAN.
how am i gonna LIVE?
okay over je nak caps lock tp sukahati aku la =.='
 start praktikal 10 FEB until MAY kot. 
pro exam , ALL IS WELL. AMIN.

ada jugak benda happy jadi dkt aku :)
takde la benda sedih je, alahai penat la nak sedih je manjang.
cume aku harap benda happy tu kekal terus, takde singgah kejap je.
aku malas nangis kerut muke , aku baru 21 kang nampak cmm 31.
TAKNAK! im still young :D