Tuesday, 27 March 2012

DUGAAN SELASA :)

hari ini mmg nguji hati and iman aku :') aku tak tahu asal aku cakap cmnie aku tahu siapa aku . aku tahu baik buruk aku. aku tahu aku kuat tapi hari ini aku rasa lemah sgt. DOWN! aku cuba nak think postive but i Cant! aku percaya ade reason drp semua nie terjadi :) He knows everything i know that. and i know KARMA is exists . aku pernah kena and aku tahu thats thing will come to you :) what goes around comes around . wahai hati ku tersayang please be strong for my sake. just do ur duty it is pump blood to the whole body thats it :)

Wednesday, 21 March 2012

IF THIS WAS A MOVIE (:

org cakap kehidupan realiti kite tak mcm novel infact ade yg had an bad ending and ade gak yg ending . ada yg ckp selagi belum happy ending selagi tuh lah cerita tuh belum ending cause Allah Maha Adil . Dia dh tetapkan kebahagiaan untuk umatNya . aah susah nak cari kawan yg betul2 kawan :) susah sangat . aku tak kuat sangat just aku masih boleh berlakon happy haha :D even kawan aku nak tikam aku pun aku tetap anggap dia kawan aku and syg dia. okay lah aku jarang ber-blog haahaa k bye assalamualaikum semua <3

*COME BACK COME BACK COME BACK TO ME LIKE YOU WOULD WOULD IF THIS WAS A MOVIE STAND IN RAIN OUTSIDE WAIT TILL I CAME OUT :D